Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, koncentrira se na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Table-a korisnici mogu istovremeno doći do povjetarca i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Takođe, dobro prožima okoliš i čini prostor lepšim.

Ime projekta : Brise Table, Ime dizajnera : WONHO LEE, Ime klijenta : Wonho Lee.

Brise Table Namještaj Plus Ventilator

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.