Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata montažnih stambenih tipologija. Prvi prototip izgrađen je za holandsku porodicu na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogom od borovog drva, koji je na svoje ciljno mjesto otpremljen na jednom kamionu. Zgrada je dizajnirana oko centralnog servisnog jezgra kako bi se optimizirala logistička efikasnost u pogledu sastavljanja, održavanja i upotrebe. Projekt traži integralnu održivost u pogledu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih performansi.

Ime projekta : No Footprint House, Ime dizajnera : Oliver Schütte, Ime klijenta : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House Stambeni Prototip

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.