Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje Soka

Pure

Pakovanje Soka Osnova za koncept Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakovanje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene obrasce direktno otisnute na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Ime projekta : Pure, Ime dizajnera : Azadeh Gholizadeh, Ime klijenta : Azadeh Gholizadeh.

Pure Pakovanje Soka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.