Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Cube

Stolić Za Kavu Dizajn je bio inspirisan geometrijskim skulpturama Zlatnog Ratio i Mangiarotti. Obrazac je interaktivan, nudi korisniku različite kombinacije. Dizajn se sastoji od četiri stola za kafu različitih veličina i pouf-a postavljenog oko oblika kocke, koji je osvetljujući element. Elementi dizajna su višenamjenski kako bi udovoljili potrebama korisnika. Proizvod se proizvodi od korijskog materijala i šperploče.

Ime projekta : Cube, Ime dizajnera : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Ime klijenta : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Stolić Za Kavu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.