Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i univerzitete u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizuelne poremećaje. Namještaj je zbog trokutastog oblika prostorno efikasan i omogućava različite mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oba su biorazgradiva. Sistem priključaka pričvršćuje dva zida na stolić i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Ime projekta : Dava, Ime dizajnera : Michael Strantz, Ime klijenta : .

Dava Radni Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.