Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bučice

Dbgripper

Bučice Ovo je siguran i dobar fitnes alat za držanje za sve uzraste. Prevlaka meka na dodir na površini, pruža svilenkast osjećaj. Napravljen od 100% silikona koji se može reciklirati sa specijalnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih nivoa tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcioni trening sile prianjanja. Hvatalica za ruke takođe može da stane na zaobljeni urez sa obe strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Ime projekta : Dbgripper, Ime dizajnera : ChungSheng Chen, Ime klijenta : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Dbgripper Bučice

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.