Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Upravljački Centar

Functional Aesthetic

Upravljački Centar Izazov dizajniranja ovog aerodromskog kontrolnog centra je učinkovito prilagođavanje gusto opremljenog tehničkog prostora, umanjivanje logističkih smetnji od neočekivanih događaja i na kraju pojednostavljenje rada kontrolnog centra. Prostor se sastoji od 3 funkcionalna područja: dnevna zona upravljanja i operacija, ured rukovodioca operacija i zona za upravljanje u hitnim situacijama. Karakteristični strop i zidni paneli od ekstrudiranog aluminija su različite arhitektonske karakteristike koje udovoljavaju i potrebama zvuka, osvjetljenja i klimatizacije prostora.

Ime projekta : Functional Aesthetic, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Upravljački Centar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.