Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik

Unpredictable

Čajnik U budućnosti će korisničko iskustvo igrati sve važniju ulogu u dizajnu proizvoda. Kako svaki potrošač ima svoje jedinstvene karakteristike, potrebno je uzeti u obzir osjećaj potrošača prema svim aspektima kako bi se dizajnirali humaniziraniji proizvodi. Koncept ovog dizajna je potaknuti korisnike da dizajniraju svoj čajnik u skladu sa svojim smislom i maštom. Demontažom i ponovnim sastavljanjem različitih fleksibilnih komponenti korisnici mogu promijeniti izgled čajnika i pomoću metoda što donosi mnogo zabave u svakodnevnom životu.

Ime projekta : Unpredictable, Ime dizajnera : zhizhong, Ime klijenta : .

Unpredictable Čajnik

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.