Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Za Razgovor Bez Ruku

USB Speaker and Mic

Za Razgovor Bez Ruku DIXIX USB zvučnik i mikrofon dizajnirani su tako da rade. Mikrofon je idealan za razgovor bez ruku putem interneta, mikrofon je okrenut prema vama kako biste jasno prenijeli svoj glas primatelju i zvučnik će glas prenijeti od osobe s kojom komunicirate.

Ime projekta : USB Speaker and Mic, Ime dizajnera : Yen Lau, Ime klijenta : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Za Razgovor Bez Ruku

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.