Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Omladinski Lanac Mladih

Trend Platter

Omladinski Lanac Mladih Kao žustra ilustracija karakteristika brenda „raznolikost“ i „kombinacija i podudaranje“, „Trend Platter“ otkriva akcent brenda kroz širok izbor modernih stilova dizajna u rasponu od klasičnih i vintage do modernih i minimalnih. Svodovani strop u crnoj boji predstavlja modu na klasičan način, dok košuljasti pod daje vintage izgled. Bijelo područje pokazuje minimalističku jednostavnost, dok je moderna zona ispunjena hladnim crnim i metalik bojama. Pozadine dizajnirane u različitim stilovima kreativan su pristup isticanju osobina marke.

Ime projekta : Trend Platter, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : PMTD Ltd..

Trend Platter Omladinski Lanac Mladih

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.