Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Two in One

Stolica Mislim da je kombinacija nakita od plastike i šperploče (drveta) vrlo perspektivna. Osnova ideje i konstrukcije ove stolice je luk-potkova. Luk-potkova može biti bilo koje boje, ali obavezno mora biti ojačan sa dva para čeličnih šipki, jer negativni nagib prednjih nogu stvara dodatni trenutak i, iz tog razloga, dodatno opterećenje na njima. Zadnji dio stolice može se načiniti od šperploče i nastaviti na numerički upravljanoj mašini. Stražnji i prednji dijelovi mogu se proizvesti pojedinačno, a zatim ih zalijepiti (na igle) ili sastaviti

Ime projekta : Two in One, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Two in One Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.