Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Omot Za Meni

Magnetic menu

Omot Za Meni Nekoliko plastičnih prozirnih folija povezanih s magnetima koji služe kao savršen pokrov za različite vrste tiskanog materijala. Jednostavan za korištenje. Jednostavan je za proizvodnju i održavanje. Proizvod koji dugotrajno štedi vrijeme, novac, sirovine. Ekološki. Lako se prilagođava u različite svrhe. Idealna upotreba u restoranima kao prekrivač za jelovnike. Kada vam konobar donese samo jednu stranicu s voćnim koktelima i samo jednu stranicu za kolače za svog prijatelja, na primjer, to je gotovo poput personaliziranih jelovnika napravljenih samo za vas.

Ime projekta : Magnetic menu, Ime dizajnera : Dragan Jankovic, Ime klijenta : .

Magnetic menu Omot Za Meni

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.