Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Košulje

EcoPack

Ambalaža Košulje Ova ambalaža košulje se izdvaja od uobičajenog pakiranja tako što ne koristi nijedno plastično. Koristeći postojeći tok otpada i postupak proizvodnje, ovaj je proizvod ne samo vrlo jednostavan za proizvodnju, već je i vrlo jednostavan za odlaganje, od čega se primarni materijal kompostira u ništa. Proizvod se prvo može prešati, a zatim identificirati s brendiranjem kompanije putem rezanja i tiskanja kako bi se stvorio jedinstveni strukturni proizvod koji izgleda i izgleda vrlo različito i zanimljivo. Estetika i korisničko sučelje shvatili su se kao održivost proizvoda.

Ime projekta : EcoPack, Ime dizajnera : Liam Alexander Ward, Ime klijenta : Quantum Clothing.

EcoPack Ambalaža Košulje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.