Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

V TV - 46120

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju Inspiriran je reflektirajućim površinama visokog sjaja i efektima ogledala. Prednji i zadnji stražnji poklopac izrađeni su od plastične tehnologije brizganja. Srednji dio je izrađen od lijevanog lima. Potporno postolje posebno je dizajnirano od stakla obojenog sa stražnje strane i prozirnim vratom s kromiranim detaljima prstena. Nivo sjaja koji se koristi na površinama postignut je posebnim postupcima bojenja.

Ime projekta : V TV - 46120, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

V TV - 46120 46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.