Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Claire de Lune Chandelier

Rasvjeta Ukrasna, rasvjeta, prodaje se u paketu, upakovana u torbu za višekratnu upotrebu. Osigurao sam pristupačnu verziju grandioznog, luksuznog, kultiviranog proizvoda koji predstavlja prošlost - barok / rokoko, rađen u modernom materijalu. Ova tema je bezvremenska. Istovremeno, Claire de Lune Luster pruža malo humora, u svojoj ćudljivosti. (Upute za montažu nalaze se na papiru, kao i na CD-Beti). Ideja da se to potpuno pakira bila je da učinim svoj dio u smanjenju emisije CO2, kao i da uključim krajnjeg kupca u svjestan proces svog dijela kako bi imao utjecaja na naše okruženje.

Ime projekta : Claire de Lune Chandelier, Ime dizajnera : Claire Requa, Ime klijenta : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Rasvjeta

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.