Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rezidencija

Cheung's Residence

Rezidencija Rezidencija je dizajnirana s lakoćom, otvorenošću i prirodnom svjetlošću. Otisak zgrade odražava ograničenje postojećeg nalazišta i formalni izraz treba biti čist i jednostavan. Atrij i balkon nalaze se na sjevernoj strani zgrade koja osvjetljava ulaz i blagovaonicu. Klizni prozori nalaze se na južnom kraju zgrade u kojoj se dnevni boravak i kuhinja maksimalno povećavaju prirodno osvjetljenje i pružaju prostorna fleksibilnost. Krovna svjetla predlažu se u cijeloj zgradi kako bi se dodatno ojačale ideje dizajna.

Ime projekta : Cheung's Residence, Ime dizajnera : Yu-Ngok Lo, Ime klijenta : YNL Design.

Cheung's Residence Rezidencija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.