Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luksuzni Izlog

Scotts Tower

Luksuzni Izlog Scotts Tower je vodeća stambena zgrada u srcu Singapura, dizajnirana da zadovolji potražnju za visoko povezanim, visoko funkcionalnim stambenim objektima u urbanim lokalitetima sve većeg broja poduzetnika i mladih stručnjaka koji rade kod kuće. Da bismo pokazali viziju da je arhitekt - Ben van Berkel iz UNStudio-a, imao „vertikalni grad“ sa izrazitim zonama koje bi se normalno horizontalno proširile kroz gradski blok, predložili smo stvaranje „prostora unutar prostora“, gde se prostori mogu transformirati kao na koje se pozivaju različite situacije.

Ime projekta : Scotts Tower, Ime dizajnera : Constance D. Tew, Ime klijenta : Creative Mind Design.

Scotts Tower Luksuzni Izlog

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.