Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom konkursu kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Napravljen je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm rezalo se u obliku konture i laminirano poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik svog tijela.

Ime projekta : Artificial Topography, Ime dizajnera : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Ime klijenta : .

Artificial Topography Umjetna Topografija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.