Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Roba“ je specijalizovana za unutrašnje radove. Kompanija, vjerna motu „finske drvene robe“, ostvaruje posebno ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Dopisnica odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog drvenog furnira. Vizitke „utjelovljuju“ slogan kompanija stvaranjem trodimenzionalne sobe u kojoj se nalaze tipični drveni proizvodi.

Ime projekta : commod – Feines in Holz, Ime dizajnera : Jens Lattke, Ime klijenta : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Tiskanica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.