Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sistem Regala

Quadro Qusabi

Sistem Regala Sistem regala Quadro Qusabi (ili ukratko QQ) inspirisan je svestranošću skela. Qusabi (na japanskom znači "klin") ubačeni su u otvore na željenoj visini. Police i fioke postavljaju se na Qusabi klinove bez alata ili matica. Bilo koja polica ili fioka može se zamijeniti u bilo kojem trenutku. Jednostavno je sastaviti novi QQ sistem samo sa 2 police, 4 police i jednim čepom. Najmanja veličina police je 280 kvadratnih cm. Ostale veličine polica su 8 cm šire ili duže. QQ sistem se može ponovo sastaviti i proširiti beskrajno dodavanjem novih postova i polica postojećem sistemu.

Ime projekta : Quadro Qusabi, Ime dizajnera : Sonia Ponka, Ime klijenta : MultiMono.

Quadro Qusabi Sistem Regala

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.