Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba I Rasvjeta Rasvjete

Light Design Center Speyer, Germany

Izložba I Rasvjeta Rasvjete Izložba novog svjetlosnog centra Speyer, smještena u zgradi tvornice, trebala je biti zamišljena kao izložbeni prostor, prostor za savjetovanje i mjesto susreta. Ovde je trebalo stvoriti okvir koji stvara efekte sinergije dizajna enterijera za sve najnovije svetlosne trendove, tehnologije i dizajn svetla. Njegova sofisticirana struktura trebala je izgraditi okosnicu cijele izložbe svjetla, ali istodobno nikada nije zasjenio prioritet rasvjetnih objekata koji će biti izloženi. U tu svrhu priroda je stvorila objedinjujući oblik kao inspiraciju: „twister“, prirodni fenomen s nevidljivim silama ...

Ime projekta : Light Design Center Speyer, Germany, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Izložba I Rasvjeta Rasvjete

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.