Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Keramička Pločica

elhamra

Keramička Pločica Posebne linije vrijedne palače Dizajniran nadahnućem palače Elhamra koja je u bajci iz 1001 noći opisana kao odraz palača iz snova u stvarnom svijetu, jedan je od najbolje postignutih primjera stvorenih digitalnom tehnologijom, pojavljujući se u 3 dimenzionalne teksture u veličinama 30 x 60 cm s bojama; tirkizna, svijetlo tirkizna i bijela. Prizemne boje Elhamre upotpunjene su ukrasima u istim bojama. Elhamra, jedinstven je izbor za stvaranje prostora koji podsjećaju na palače ...

Ime projekta : elhamra, Ime dizajnera : Bien Seramik Design Team, Ime klijenta : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramička Pločica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.