Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Keramička Pločica

eramosa

Keramička Pločica Eramosa: Muško… serija s prirodnim i toplim tonovima boje, sadrži mekan i ugodan kontrast i osvjetljava različite mogućnosti sa širokim rasponom upotrebe. Serija koja čuva prirodnost do posljednje točke sa sitnozrnatim pogledom zidova dimenzija 21 x 63 i 40 x 40 proizvedenih, ispravljanih, i utjelovljuje sve prednosti digitalne tehnologije. Dekori Edera i Leafa veličine 21x63 dodaju dinamičnost jednostavnosti serije.

Ime projekta : eramosa, Ime dizajnera : Bien Seramik Design Team, Ime klijenta : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramička Pločica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.