Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopivi Bicikl

DONUT

Sklopivi Bicikl Koncept bicikla koji se lako sklapa, a koji se savija u kružni okvir, a dijelovi bicikla ne strše izvan okvira. Bicikl izgleda kao krug nakon presavijanja, koji se može lako nositi, skladištiti i slagati. Ovaj bicikl ima kružni okvir od legure aluminija koji preuzima opterećenje jahača. Prednje i zadnje vilice su usmjerene u kružni okvir. Ovaj bicikl ima cjevastu papučicu koja se klizi kao i rotira se unutar radilice. Kombinacija lanca i zupčanika pogoni se koriste za prijenos pokreta na stražnji kotač. Visinsko podesivo sjedalo i ručka s GPS-om, muzičkim uređajem za reprodukciju i ciklometrom.

Ime projekta : DONUT, Ime dizajnera : Arvind Mahabaleshwara, Ime klijenta : .

DONUT Sklopivi Bicikl

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.