Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bočni Stol

Chandelier table

Bočni Stol Dekorativni bočni stol. Ovaj osjetljivi stol savršen je pratilac i komplementarni partner Claire de Lune Luster. Tako je i dobio naziv „Stol za luster“. Njegova "gotovo tamo" kvaliteta naglašena je delikatnim graviranjem, nalik čipki. Kao i kod većine proizvoda koje je dizajnirao ACCENT, isporučuje se u paketu, tako da krajnji potrošač zahtijeva određenu montažu, podsjetnik na smanjenje CO2 kao integralnog razmatranja. Lijep i koristan dodatak bilo kojoj spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi.

Ime projekta : Chandelier table, Ime dizajnera : Claire Requa, Ime klijenta : Accent Aps.

Chandelier table Bočni Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.