Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovna Zgrada

Jansen Campus

Poslovna Zgrada Zgrada je izvanredan novi dodatak obrisu mora, koji povezuje industrijski prostor i stari grad i uzima svoje trokutaste oblike s tradicionalnih kosih krovova Oberriet. Projekt objedinjuje inovativne tehnologije, uključuje nove detalje i materijale i zadovoljava stroge švicarske „Minergie“ standarde održive gradnje. Pročelje je obloženo tamnom prethodno patiniranom perforiranom mrežom Rheinzink koja evocira gustoću tonova drvenih zgrada okolnog područja. Prilagođeni radni prostori su otvorenog plana, a geometrija zgrade iscrtava poglede na Rheintal.

Ime projekta : Jansen Campus, Ime dizajnera : Davide Macullo Architects, Ime klijenta : .

Jansen Campus Poslovna Zgrada

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.