Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračke

Minimals

Igračke Minimali su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira upotreba primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Svakako, oni imaju za cilj da razotkriju suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, karakteristika i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipova, potičući ljude da odaberu lik s kojim će se identificirati.

Ime projekta : Minimals, Ime dizajnera : Sebastián Burga, Ime klijenta : Minimals.

Minimals Igračke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.