Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kašika, Poklon

Naming Spoon

Kašika, Poklon „Kašika imenovanja“ nastala je iz potrebe da se ponudi suvremena i popularna alternativa tradicionalnom pokloniku krštenja, kašičica. Htio sam stvoriti kašiku koja bi se mogla personalizirati i nazvati 'Kašičica imena'. Svečane ceremonije, u posljednje vrijeme imaju veliku popularnost. Htjela sam stvoriti objekt, „Kašičicu imenovanja“, koji će se dati na ceremoniji imenovanja ili krštenju. Svaka „kašika imenovanja“ je jedinstvena i može se personalizirati s primateljem Rođenog kamena i inicijalizirati te se može predstaviti kao nasljedstvo za obitelji baština.

Ime projekta : Naming Spoon, Ime dizajnera : Katherine Alexandra Brunacci, Ime klijenta : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Kašika, Poklon

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.