Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sistem Signalizacije Bicikala

Reggal Originals

Sistem Signalizacije Bicikala Reggal Originals je prototip signalnog dizajna koji pomaže biciklistima da pokažu svoju usmjerenost drugim automobilistima. Prototip je dizajniran na način koji automobilisti mogu da vide sa svih strana. Proizvod se može postići na dva načina: prednji i zadnji. Najvažnije od svega je da mora biti integriran u jedinstveni sustav. Pri tome proizvod mora imati vrhunski osjećaj koji se neprimjetno uklapa u bicikl bez ikakvih predmeta. Prednja svjetlosna svjetla stvaraju se pomoću LED svjetala koja bi lijepo sjela u utore metalnog prstena.

Ime projekta : Reggal Originals, Ime dizajnera : Tay Meng Kiat Nicholas, Ime klijenta : .

Reggal Originals Sistem Signalizacije Bicikala

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.