Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativni Dizajn Uređenja Interijera

Reckitt Benckiser office design

Kreativni Dizajn Uređenja Interijera Zahtev klijenta je bio da se planira potpuno kontinuiran, otvoren, moderan ured. Imao na umu da je osvjetljenje vrlo dobro i da iskoristite sve velike prostore optički. Ne brtvite. Odeljak blagovaonice i otvorena kuhinja pokušali smo da zaposleni osete trendovski kafić. Nakon predstavljanja RB-ovog mladog tima, potkrovljenog okruženja i marke marki kompanije, jednoglasno su izglasani za dizajn enterijera uličnog umjetničkog stila koji će biti.

Ime projekta : Reckitt Benckiser office design, Ime dizajnera : Zoltan Madosfalvi, Ime klijenta : .

Reckitt Benckiser office design Kreativni Dizajn Uređenja Interijera

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.