Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol S Podesivim Stolom

Dining table and beyond

Stol S Podesivim Stolom Ova tablica ima mogućnost prilagodbe njene površine različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama. Suprotno uobičajenom stolu, čija ploča stola služi kao fiksna površina za pribor za posluživanje (tanjiri, tanjiri za posluživanje, itd.), Dijelovi ovog stola djeluju i kao površina i kao pribor za posluživanje. Ovaj pribor može biti sastavljen u različitim dijelovima oblika i veličine, ovisno o potrebnim potrebama blagovanja. Ovaj jedinstveni i inovativni dizajn pretvara tradicionalni trpezarijski stol u dinamično središnje mjesto neprekidnim preuređivanjem zakrivljenih dodataka.

Ime projekta : Dining table and beyond, Ime dizajnera : Athanasia Leivaditou, Ime klijenta : Studio NL.

Dining table and beyond Stol S Podesivim Stolom

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.