Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajlandski bistro smješten u jezgru kuvajtskog grada. Pogled na ulicu Fahad Al salim, ulicu dobro cijenjenu jer se u to doba trguje. Svemirski program ovog bistroa zahtijeva efikasan dizajn za sve prostore kuhinje, ostave i wc-a; omogućava prostrani prostor za ručavanje. Da bi se ovo postiglo, unutrašnjost funkcionira tamo gdje se može skladno integrirati sa postojećim strukturnim elementima.

Ime projekta : Ubon, Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : .

Ubon Bistro

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.