Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupola Kuća

Easy Domes

Kupola Kuća Dizajn i struktura Easy Domes-a je ikozaedar, koji je presečenom vrhovima i transformisan u 21 drveni deo. Dizajn, unutrašnjost, materijali u boji i sveobuhvatna primena okoline, konstrukcije i održivih zahteva, nude uređenje enterijera za širok krug korisnika. Koncept privlači zelenu gradnju, graditelje kuća i održivi život. Može se graditi u svim klimatskim zonama i otpornim na zemljotrese i uragane.

Ime projekta : Easy Domes, Ime dizajnera : KT Architects, Ime klijenta : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Kupola Kuća

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.