Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su čamci, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Naneo sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju sa modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.

Ime projekta : Bamboo lattice , Ime dizajnera : Do Thanh Xuan, Ime klijenta : Sea of Love.

Bamboo lattice  Odjeća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.