Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transportno Pakovanje

The Cube

Transportno Pakovanje Naš proizvodni potpis Cube je otvoreni sistem za kreiranje arhitekture koji je patentirana razarajuća tehnologija u industriji ambalaže; To je jedino tržišno rješenje dizajnirano za prelazak od utovara proizvoda na kraju proizvodne linije, do kamiona za dostavu do direktnog prodajnog salona ili distributera mnogih različitih industrija, smanjujući pakiranje i eliminirajući slojeve troškova . Bio je to prvi dizajn ambalaže koji je ispunio Walmart direktive o zaštiti okoliša i ISTA testiranje.

Ime projekta : The Cube, Ime dizajnera : Luis Felipe Rego, Ime klijenta : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportno Pakovanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.