Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Ljuljanje

WIRE

Stolica Za Ljuljanje Koristeći CNC tehniku kotrljanja, WIRE je formiran od dva komada aluminijskih cevi. Iako se radi o funkcionalnoj stolici, izgleda kao žice koje vise u ravnoj površini. Prostor za sjedenje je skriven u cijevima. Stolica ima jedinstvenu strukturu sa vrlo dobrom samo-ravnotežom. To je izdržljiv, stabilan i održiv komad s niskim troškovima materijala i luksuznim izgledom. WIRE se lako proizvodi. Također, lagana masa i otporni na hrđe čine je dobrom za vanjsku i unutarnju upotrebu.

Ime projekta : WIRE, Ime dizajnera : Hong Zhu, Ime klijenta : .

WIRE Stolica Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.