Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ambalaže

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Dizajn Ambalaže Projekat je bio dizajnirati potpuno novi dojam s postojećom ambalažom proizvoda, što moj klijent nije impresionirao. Ovo je prvi proizvod koji je INNOTIVO ikad napravio, moj klijent je očekivao da moj dizajn postavi mjerilo za buduće proizvode u budućnosti, a ova ambalaža proizvoda uspješno je ispunila „INNOTIVO“ način dizajna, futuristički i snažni vizualni utjecaj.

Ime projekta : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Ime dizajnera : Jeffery Yap ®, Ime klijenta : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Dizajn Ambalaže

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.