Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i naučnim. Iz mog osobnog gledišta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, kao svoju osnovu odabrao sam humanizaciju patnje i boli. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizuelno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje i između bola i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Ime projekta : Pain and Suffering, Ime dizajnera : Sharon Webber-Zvik, Ime klijenta : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Istraživačko Markiranje

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.