Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Catena

Stolić Za Kavu Stol za kavu sastojao se od četiri bočna stola. Neobičan položaj bočnih stolova čini L oblik stola za kavu koji je originalni oblik stolova za kavu. Za upotrebu stolova kao kave ili bočnog stola nije potrebno dodatno trošenje, samo bočne stolove treba donijeti u obliku slova L. Nosivi elementi svake bočne tablice formiraju se upotrebom različitih kombinacija istog oblika. Ovaj jednostavan oblik, pravokutnik s kružnim rubom, ujedno je i oblik svake kavane, pa je oblik svakog bočnog stola i stola za kavu različit, ali srodan.

Ime projekta : Catena, Ime dizajnera : Ayça Sevinç Tatlı, Ime klijenta : .

Catena Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.