Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.

Ime projekta : organica, Ime dizajnera : Fabrizio Constanza, Ime klijenta : fabrizio Constanza.

organica Ulazni Sto

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.