Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Dizajn ima iza sebe dramatično bolnu priču. Bila je inspirirana mojim nezaboravnim sramotnim ožiljkom na tijelu koji je spaljen snažnim vatrometom kad sam imao 12 godina. Nakon pokušaja da to pokrijem tetovažom, tetovaž me upozorio da bi bilo gore da prekriva strah. Svako ima svoj ožiljak, svako ima svoju nezaboravnu bolnu priču ili istoriju, najbolje rješenje za izlječenje je naučiti kako se suočiti s njim i snažno ga savladati, umjesto da se prikrije ili pokuša iz njega pobjeći. Stoga se nadam da će se ljudi koji nose moj nakit osjećati snažnije i pozitivnije.

Ime projekta : Scar is No More a Scar , Ime dizajnera : Isabella Liu, Ime klijenta : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Ogrlica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.