Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda Komoda

Commodia

Komoda Komoda Commodia od ArteNemus je komoda s organskim površinama i oblicima. Njegov vrhunski izgled naglašen je uporabom drvnih vrsta izuzetnog kvaliteta i izvanrednom obradom. Njegov oblik je naglašen kontrastom između boje drveta površina i boje ivice. Osim toga, materijalima i završnim obradi skrivenih površina posvećuje se posebna pažnja kvaliteti od onih vidljivih površina što rezultira estetskim konceptom bez diskontinuiteta. Dizajn Commodia suvremen je s klasičnom inspiracijom.

Ime projekta : Commodia, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Commodia Komoda Komoda

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.