Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Monitor Za Uho Uho

ZTONE

Monitor Za Uho Uho Kao dodatna oprema za život, ove slušalice dolaze sa konceptom nakita. Sastoji se od patentnog uha na vrhu koji je tijelo oblikovano prema ušnoj zdjelici. Prošireni fleksibilni vrh krila uši poboljšava stabilnost uha tako što podržava greben uha. Izum je proizveden silikonom da bi se poboljšala maksimalna fleksibilnost. Odjeljak glave oblika gljive dizajniran je tako da se uvuče unutar ušnog kanala, kako bi se osiguralo najbolje zaptivanje od vanjske buke. Pruža ekonomično rješenje u zamjenu prilagođenog monitora premium cijene, a istovremeno nudi najtačniju reprodukciju zvuka.

Ime projekta : ZTONE, Ime dizajnera : IMEGO Infinity LLC, Ime klijenta : I-MEGO.

ZTONE Monitor Za Uho Uho

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.