Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-ja je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni urađeni proizvod skulptura je zvuka koja reproducira zvuk. Kao gramofonska ploča spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji radi utjelovljenja gramofona Calliope.

Ime projekta : Calliope, Ime dizajnera : Deniz Karasahin, Ime klijenta : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Gramofon

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.