Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog

Segmentation

Izlog Mekane linije cipela ne mogu se previdjeti dok tumače mjesto. Kako biste predstavili ostale grupne elegantne cipele koje se prikazuju na ovom mjestu, strop drugog sloja i osam ekskluzivnih dizajnerskih rasvjetnih komponenti, dok stvaraju raspoloženje, istovremeno će se osjećati selfom s amorfnom linijom na ovom mjestu.

Ime projekta : Segmentation, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Izlog

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.