Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog

From The Nature

Izlog Mesto koje predstavlja prirodu, koja se odupire ljudskim bićima da konzumiraju postojanje sebe. Na mjestu se prirodno drvo koje je omeđeno betonskom teksturom izvlači iz prljave betonske teksture i izdiže se do plavog stropa koji simbolizira nebo u kutu mjesta. Ustajanje omotati mjesto poput mreže i kao da se opire dodirnuti sebe. Ova ideja preklapa logiku casual cipela koje se prikazuju u izložbenom salonu. Ekskluzivni vizualni dizajni koji se koriste na zidovima znače zagađenje prirode. Debljina prozirnog epoksida iznosi 4 mm i prekriva kopno pa simulira intenzivni sloj vode.

Ime projekta : From The Nature, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Izlog

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.