Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog

CHAMELEON

Izlog Tema salona je tehnologija koja služi izložbenim mjestima. Tehnološke linije na plafonu i zidovima dizajnirane su kao izraz tehnologije obuće koja se prikazuje u svim izložbenim salonima, uvoze i izrađuju u tvornici pored zgrade. Strop i zidovi koje je dizajnirao sa slobodnim obrascem, dok se idealno okupljaju, koristite CAD-CAM tehnologiju.Barrisol koji proizvodi u Francuskoj, mdf namještaj od lakova koji se proizvodi na europskoj strani Istanbula, RGB sustave koji se proizvode na azijskoj strani Istanbula, bez mjerenja i proba na spuštenom plafonu .

Ime projekta : CHAMELEON, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Izlog

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.