Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Iwan Residence

Stambena Kuća Ovaj projekt je luksuzna rezidencijalna rezidencija u vlasništvu klijenta s neizmjernom naklonošću prema vrhunskim suvremenim dizajnima, ali dubokom naklonosti prema glamuroznom islamskom duhu. Ovo je bila prilika da se implementira dugo željeni cilj i težnja da se združe ova dva diverzificirana stila i održi nesputani smisao i svijest o fuziji između tih tema. To je više poput miješanja različitih, svjetova, ideologija i epoha - znanstvenofantastične mentalne slike povijesne palače od 1000 noći, koja prolazi kroz ogromno lice u 21. futurističku auru.

Ime projekta : Iwan Residence, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Stambena Kuća

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.