Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dvosjed

Mowraj

Dvosjed Mowraj je dvosjed stvoren za utjelovljenje duha egipatskih i gotičkih stilova. Oblik je izveden iz Nowraga, egipatske verzije muljaže izmijenjene kako bi utjelovio gotički štih, a da ne ugrozi njegovu etničku anteiluvijsku suštinu. Dizajn je crno lakiran, na kojem su ugrađene gravure etničkog egipatskog ručnog izrade na rukama i nogama, kao i bogata baršunasta presvlaka dodana vijcima i vučnim prstenima što joj daje srednjovjekovni bačeni izgled gotičkog izgleda.

Ime projekta : Mowraj , Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dvosjed

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.