Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Pakovanja Žvakaćih Guma

ZEUS

Dizajn Pakovanja Žvakaćih Guma Dizajn paketa za žvakaće gume. Koncept ovog dizajna je "stimulisanje osjetljivosti". Ciljani proizvodi su muškarci u svojim dvadesetim godinama, a oni inovativni dizajni pomažu im da instiktivno pokupe proizvode u trgovinama. Glavni vizuali izražavaju spektakularni pogled na prirodni fenomen koji se povezuje sa svakim okusom. THUNDER SPARK za aromatičan i elektrificirajući okus, SNOW STORM za smrzavanje i jak okus hlađenja, a RAIN SHOWER za aromu vlažnog, sočnog i vodenog smisla.

Ime projekta : ZEUS, Ime dizajnera : Yoichi Kondo, Ime klijenta : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Dizajn Pakovanja Žvakaćih Guma

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.